top of page

We hebben weer workshops en lessen op de planning staan!    Geïnteresseerd, check dan zeker onze kalender.

Kopie van Het Kleihus.jpg

Activiteiten

Het Kleihus organiseert initiatielessen en lessenreeksen potten draaien. Ik werk bewust op kleinschalige basis (max 2 cursisten) waardoor ik alle tijd en aandacht kan besteden aan jullie leerproces en beleving. 

Initiatieles | €80/persoon

Op maandag - zie kalender voor de datums

Nieuwe lessen vanaf september 2024!

Lessenreeks | €180/persoon

Op dinsdag of donderdag - zie kalender voor de datums

Nieuwe lessen vanaf september 2024!

3-Daagse workshop | €375/persoon

zie kalender voor de datums

silke.jpg

Silke en Het Kleihus

Keramiste en docente Silke Verhaeghe

Hey, ik ben Silke.

Na het volgen van een cursus pottenbakken en de rust die ik vond door met mijn handen met de klei bezig te zijn,  groeide mijn passie voor dit ambacht. Ik volgde cursussen in binnen-en buitenland en begon mijn techniek te verfijnen door intensief te oefenen.  

Wat begon in onze garage, groeide uit tot een huisje in de tuin. Een huisje waar veel liefde, tijd, bloed, zweet en tranen in zijn gekropen, eigenhandig rechtgezet door mijn man. Het Kleihus was geboren. Een huisje waar ik mij creatief kan uitleven, mijn rust vind en mijn ervaringen kan delen met anderen.

Graag deel ik deze zalige plek ook met jullie, door jullie het werken met klei te laten beleven tijdens de workshops die ik aanbied.

Het Kleihus is een kleine keramiekstudio waar iedereen welkom is. Een plek om samen te kleien, je hoofd even leeg te maken en de dagelijkse beslommeringen achter je te laten. Je mag er helemaal jezelf zijn, in alle rust, met veel geduld en zonder oordeel. 

Groetjes Silke

bottom of page